Hoppa till innehåll

Din lokala Homestyling och inredningskonsult

Booztad är specialiserade på att skapa attraktiva bostäder vid försäljning. Jag erbjuder professionell Homestyling och skräddarsyr varje bostad noggrant så det blir stämningsfullt och attraktivt inför en försäljning. Utöver detta så erbjuder även Booztad kompletta inredningslösningar både för privat och offentlig miljö. För inredning av hemmakontor kan jag hjälpa till med tips och råd kring funktion och design och ge kreativa lösningar. Du kanske behöver tips kring färgval på din vägg, kontakta mig gärna så kan vi prata om dina visioner och önskemål.

”Så nöjd med råd/stylingen inför vår flytt att jag fortsatte med att ta hjälp i det nya hemmet. Rekommenderar varmt Booztad!”

Din lokala Homestyling och Inredningskonsult -Ingela Åsedahl

Jag har lång erfarenhet av inredning och har arbetat som stylist och rekvisitör på en större fotostudio.


Sedan början av 2020 driver jag homestyling företaget Booztad i Borås.

Under senaste åren har jag varit kreativ projektledare och stylat under internationella inredningsmässor som tex Maison & Objet, Paris och Ambiente, Frankfurt. 

Oberoende av vilken typ av bostad jag stylar så är varje uppdrag unikt. Jag arbetar med hållbarhetsfokus och lyfter även gärna in vintage och retromöbler och blandar med nytt.

Med stor omsorg och variation försöker jag lyfta fram hemmets bästa egenskaper. Därför avgör jag alltid vilken stil det kommer att bli  i det ögonblicket när jag sett bostadens potential.

Intresserad av Homestyling?

Boka din konsultation idag!

Kontakta mig så tar jag fram ett skräddarsytt förslag för just din bostad. Där lyfter vi fram de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsförsäljning.